Kategóriák
TOP termékek
Bankkártyás fizetés

Elérhetőségek
info@kerekrendelo.hu
2142 Nagytarcsa
Déri Miksa utca 10/B
(Berdó II. ipari park) 
Hírek

2024.03.25
A hosszú élettartam záloga: a poliamid villagörgők karbantartása

poliamid villagörgőÖn tudja, mit tehet azért, hogy a poliamid villagörgők sokáig szolgálják a munkát? Mutatjuk a hosszú élettartam titkait!

Az ipari alkalmazásra tervezett kerekek speciális változatai a poliamid villagörgők, melyek kiemelkedő terhelhetőségükkel és tartósságukkal tűnnek ki a kínálatból. A poliamid egy nagy szilárdságú műanyag, ami kiváló kopásállóságot és alacsony súrlódási együtthatót biztosít, így garantálva a megbízható teljesítményt.

A jól megválasztott alkatrész azonban nem minden! A helyes használat és a megfelelő karbantartás meghosszabbítja a görgők élettartamát, ezzel növelve a gépek hatékonyságát, mindez pedig végső soron javítja a termelékenységet. De mire érdemes figyelni? Az alábbiakban a legjobb gyakorlatokat mutatjuk be:

  • A villagörgőket rendszeres és alapos ellenőrzésnek kell alávetni, melynek magában kell foglalnia a görgők vizuális átvizsgálását repedések, kopások és egyéb sérülések szempontjából.
  • Időről időre el kell távolítani a felhalmozódott szennyeződéseket, mint például az olajat, zsírt és egyéb ipari maradványokat. A tisztításhoz elég egy puha rongy és egy kevés enyhe tisztítószer, a durva vegyszereket célszerű elkerülni.
  • A görgők kenése létfontosságú a sima működés és a súrlódás csökkentése érdekében. Olyan kenőanyagra van szükség, ami kompatibilis a poliamiddal, a túlzott mennyiséget azonban ebből is kerülni kell, mivel vonzhatja a szennyeződéseket.
  • Különösen fontos a görgők túlterhelésének elkerülése, mivel az elősegítheti a korai kopást és károsodást okozhat. A gyártó által megadott maximális terhelési értékeket mindig figyelembe kell venni a használat során.

Ne feledje, a karbantartásra fordított idő és pénz sosem fölösleges, mindez befektetés a hosszú távú megbízhatóságba és teljesítménybe! Azt azonban hozzá kell tenni, hogy az élettartam a legnagyobb odafigyelés mellett is véges, és idővel elérkezik a pillanat, amikor a csere az egyetlen lehetséges megoldás.

Ha Önnél csak professzionális megoldások jöhetnek szóba, kérje bátran szakmai segítségünket és rendeljen poliamid villagörgőket tőlünk!

Webáruház készítés
: 06 20 2544 100

: 06 20 974 3043

: 06 20 348 6234

: 06 20 534 4460

: info@kerekrendelo.hu
Telefon:06 20 2544 100
Telefon:06 20 974 3043
Telefon:06 20 348 6234
Telefon:06 20 534 4460
E-mail:info@kerekrendelo.hu