Kategóriák
TOP termékek
Bankkártyás fizetés

Elérhetőségek
info@kerekrendelo.hu
2142 Nagytarcsa
Déri Miksa utca 10/B
(Berdó II. ipari park) 
Hírek

2023.10.09
Hőálló ipari kerék: kulcs a biztonság megteremtéséhez

Gumis hőálló kerékLegyen körültekintő, a különösen magas hőmérséklet esetében minden apró részlet számít! A hőálló ipari kerékkel garantált a biztonságos munkakörnyezet.

Vannak olyan munkaterületek, ahol a szakemberek extrém körülmények között dolgoznak. Ilyen például a sütőipar, ahol különösen magas hőmérséklettel kell folyamatosan számolni. A munkáltatók igyekeznek eleget tenni a területre vonatkozó követelményeknek, és olyan megoldásokat alkalmazni, amik nem veszélyeztetik a dolgozókat, azonban nem mindig sikerül mindenre odafigyelni.

Gyakori, hogy maguk a berendezések hőállóak, viszont az olyan alkatrészeik, mint például a mozgatásukról gondoskodó kerekek már nem. Ez nagy hiba, ugyanis hőálló ipari kerekek nélkül nagy mértékben nőnek a kockázatok.

magas hőre érzékeny alkatrészek idő előtt megadhatják magukat. Nem tűrik a nagy terhelést, akár használat közben is megolvadhatnak, eltörhetnek, így pedig a dolgozók megsérülhetnek.

Hőálló ipari kerék, ami nélkül nincs biztonságos munkakörnyezet

Ennek alapján látni kell azt, hogy hőálló ipari kerekek nélkül nincs százszázalékos biztonság. Nélkülük folyamatosan kockázatokkal kell számolniuk mindenkinek, ez pedig nagy mértékben nehezítheti, lassíthatja a munkát.

A hőálló alkatrészek jól terhelhetők még az extrém környezetben is, nem okoznak váratlan helyzeteket, hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják a munkaterületeket.

Megéri gumis hőálló kerékre váltani

A berendezések gyakori szervizelése az anyagiak mellett a munkavégzés szempontjából is kényelmetlenséget okoz. Így nem állnak rendelkezésre azok a berendezések, amikre szükség van az anyagmozgatáshoz, így a feladatok elvégzése lassabb is lehet.

A gumis hőálló kerekeknek köszönhetően nincsenek akadályok. Mivel tartós elemekről van szó, jó darabig nem kell cserélni, javítani az alkatrészeket, így a meglévő munkaeszközök teljes létszámban jelen vannak.

Szerezze be választékunkból a hőálló ipari kerekeket a maximális biztonságért! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.

Webáruház készítés
: 06 20 2544 100

: 06 20 974 3043

: 06 20 348 6234

: 06 20 534 4460

: info@kerekrendelo.hu
Telefon:06 20 2544 100
Telefon:06 20 974 3043
Telefon:06 20 348 6234
Telefon:06 20 534 4460
E-mail:info@kerekrendelo.hu