Kategóriák
TOP termékek
Bankkártyás fizetés

Elérhetőségek
info@kerekrendelo.hu
2142 Nagytarcsa
Déri Miksa utca 10/B
(Berdó II. ipari park) 
Hírek

2023.08.15
Bútor kerék, amitől kényelmesebb a használat

bútor kerék, intézményi kerék, bútor görgőSzeretné, ha az irodai munka kényelmesebb és hatékonyabb lenne? A bútor görgők ebben fontos szerepet töltenek be, nézzen körbe a választékban!

A munkahelyeken egyre inkább fontosabb tényezővé válik az, hogy minden kézre álljon, és a kényelmet szolgálja. Ez nagyban megkönnyíti a feladatok elvégzését, arról nem beszélve, hogy bizonyos folyamatok még felgyorsíthatók is.

Például egy mobilis, gördíthető irodai szekrény óriási segítséget biztosíthat akkor, ha adott esetben a dolgozó az íróasztalánál szeretne valamilyen dokumentumot megtalálni. Nem telhet el sétálással a munkavégzés ideje, a dolgozó ezáltal valóban eredményesebben végezheti a feladatokat.

Sajnos sok olyan bútorral lehet találkozni irodákban is, amelyeknél nem lehet számolni a mobilitással. A jó hír az, hogy utólag könnyedén lehet orvosolni ezt a problémát.

Nézzen körbe az intézményi kerekek kínálatában!

A választékunkban elérhető bútor kerekek fontos szerepet töltenek be abban, hogy az irodai berendezéseket könnyebb és egyszerűbb legyen használni. Végre nem kell kompromisszumot kötni a körülményekkel, a görgők által sokkal rugalmasabb munkakörnyezetben lehet dolgozni.

Termékeinknek köszönhetően senkinek sem kell alkalmazkodnia a kényelmetlen megoldásokhoz, sokféle berendezést lehet mobilissá tenni. A választék óriási, így bárki könnyedén meglelheti a tökéletes kiegészítő alkatrészt.

A bútor görgőkre gondoljon a javításkor is!

A nagy terhelést nem mindegyik bútor kerék bírja, így előfordulhat, hogy cserélni kell a kiegészítő elemeket. Szerencsére a gazdag választékunkban könnyedén megtalálhatja az új görgőket a javításhoz, így nem kerülhet azért kidobásra az alapvetően értékes berendezés, mert tönkrement a kereke.

Az új bútor kerék sokkal strapabíróbb és megbízhatóbb lesz, ami hosszú éveken át biztosítani fogja az ideális munkakörülményeket az irodában.

Ismerkedjen meg a kínálatunkkal, rendeljen új bútor görgőt! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Webáruház készítés
: 06 20 2544 100

: 06 20 974 3043

: 06 20 348 6234

: 06 20 534 4460

: info@kerekrendelo.hu
Telefon:06 20 2544 100
Telefon:06 20 974 3043
Telefon:06 20 348 6234
Telefon:06 20 534 4460
E-mail:info@kerekrendelo.hu