Kategóriák
TOP termékek
Bankkártyás fizetés

Elérhetőségek
info@kerekrendelo.hu
2142 Nagytarcsa
Déri Miksa utca 10/B
(Berdó II. ipari park) 
Ipari kerekek


a kerekek paramétereiről az alábbi linkre kattintva talál információkat http://kerekrendelo.hu/images/iparikerekek.pdfMi mindenre érdemes odafigyelni az ipari kerekek rendelése kapcsán?

ipari kerekek rendelése Egy terméket nem mindig egyszerű kiválasztani a sok közül, pláne, ha szigorú feltételeknek kell eleget tennie a későbbiekben. Ez vonatkozik az ipari kerekek rendelésére is, hiszen a kínálat óriási és jelentős különbségek vannak az egyes típusok között. Ami az egyik helyen tökéletesen működik, az a másik helyen egyáltalán nem jó, és nem igazán van olyan sem, ami mindenféle körülmények között megállja a helyét. Az ipari kerék rendelése során ezért az első és legfontosabb, hogy tisztázzuk, hogy hol és mire fogjuk pontosan használni. Ha ez megvan, akkor látni fogjuk azt is, hogy mi mindennek kell ellenállnia és innen már egyszerűen kiválaszthatjuk a megfelelőt.  Nézzük ezt a témát egy kicsit részletesebben is!

Az ipari kerék rendelése során fontos tényező a fizikai méret. Ide tartozik az átmérő, a futófelület szélessége, a tengelyfurat átmérője, az agyszélesség, a beépítési magasság. Ezen kívül adott még a felerősítő talp mérete, annak a furatkiosztása és a csapágyfészek méretei. Másik fontos kérdés a villa típusa. Ez lehet fix, forgó, forgó-fékes, hátfuratos, hátfuratos-fékes, valamint csapos és csapos-fékes. Az ipari kerekek rendelése során nagyon fontos figyelembe venni a teherbírást. Itt általában kétféle értéket adnak meg, melyek közül az egyik a statikus, a másik pedig a dinamikus. A csapágyazás lehet sikló, görgős és golyós. Fontos információ az is, hogy az adott termék kézi vagy gépi anyagmozgatásra alkalmas-e. A futófelület anyaga azért lényeges szempont az ipari kerekek rendelése során, mert mindig az adott talajhoz megfelelőt kell választani. Ehhez az alábbiakban nyújtunk egy kis tájékoztatást.

A tömör gumikerekek nedves, nyirkos helyeken alkalmazhatóak, maximum közepes erősségű vegyszerek között. Ezek és a poliuretán termékek nem használhatóak szerves oldószeres, savas környezetben, de utóbbiak ellenállnak például az alkoholnak és a glikolnak. A poliamid kerekek már megállják a helyüket nedves környezetben és erős vegyszerek között is. Az elasztikusak szintén csak közepes erősségű vegyszerekkel érintkezhetnek.

Reméljük, a fentiek segítenek egy kicsit a döntésben, de ha további kérdése lenne az ipari kerekek rendelésével kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal!

Webáruház készítés
: 06 20 2544 100

: 06 20 974 3043

: 06 20 348 6234

: 06 20 534 4460

: info@kerekrendelo.hu
Telefon:06 20 2544 100
Telefon:06 20 974 3043
Telefon:06 20 348 6234
Telefon:06 20 534 4460
E-mail:info@kerekrendelo.hu