Kategóriák
TOP termékek
Bankkártyás fizetés

Elérhetőségek
ÁTKÖLTÖZTÜNK !!
ÚJ CÍMÜNK:
Szerviztanácsadó Kft.
+36-20 974-3043
+36 20 348-6234
+36 20 254 4100
info@kerekrendelo.hu
2142 Nagytarcsa
Déri Miksa utca (ipari park)
Kék csarnok.
Hírek

2020.06.24
Az INOX rozsdamentes ipari kerekek biztosan kiszolgálják hosszú éveken át!

Egyes ipari berendezésekre olyan kerekek kerülnek, amikről igen hamar kiderül, hogy nem képesek ellenállni a rozsdának. Ez rendkívül kellemetlen, mert a rozsda jelentős mértékben akadályozza a kerekek mozgását. Emiatt a berendezéseket bizonyos esetekben csak nagyon nehezen lehet elmozdítani a helyükről, ez pedig gátolja a munkavégzés hatékonyságát. Ahhoz, hogy ezeket a helyzeteket el lehessen kerülni, mindenképp rozsdamentes ipari kerekekre van szükség. Amennyiben Ön a legjobb termékeket keresi ezzel kapcsolatban, ajánljuk figyelmébe INOX kínálatunkat!

Az INOX rozsdamentes ipari kerekeknél nem érhetik kellemetlen meglepetések, mert, ahogy a termékek nevéből kikövetkeztethető, tökéletesen ellenállnak az oxidációnak. Az alkatrészekből többféle típus is létezik. Az INOX polamid kerekek választékában biztosan megtalálja azt a terméket, amire adott esetben szüksége van. Az INOX poliuretán futófelületű kerekek kiváló teherbírással rendelkeznek, az INOX tömörgumis kerekek pedig a legelterjedtebb típusok közé sorolhatók. Bármelyik alkatrészre is van szüksége, garantáljuk, hogy nem fog csalódni a kiválasztott termékben. Az INOX rozsdamentes ipari kerekek hosszú éveken át gondoskodni fognak a zavartalan, hatékony munkavégzésről. Nem tehet kárt bennük a nedvesség, egyéb külső tényező, és különösebb karbantartást sem igényelnek. Webáruházunkból könnyedén be tudja szerezni a strapabíró, időtálló alkatrészeket, és a legjobb, hogy ránk hosszú távon számíthat, így, ha a jövőben még szüksége lenne INOX termékre, újból rendelhet tőlünk. 

Nem érdemes kompromisszumot kötni egy olyan alkatrésszel, ami nem képes ellenállni a korróziónak. Válasszon tartós termékeket a mindennapi munkához! Az INOX rozsdamentes ipari kerekeket kedvező áron kínáljuk vásárlóinknak. Ismerkedjen meg kínálatunkkal, és rendelje meg az igényeknek megfelelő alkatrészeket webshopunkból! Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, pontos felhasználási területeikről, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! 

Webáruház készítés
: 06 20 2544 100

: 06 20 974 3043

: 06 20 348 6234

: info@kerekrendelo.hu