Kategóriák
TOP termékek
GLS csomagpont

Bankkártyás fizetés

Elérhetőségek
Szerviztanácsadó Kft.
+36-20 974-3043
+36 20 348-6234
+36 20 254 4100
info@kerekrendelo.hu
2100 Gödöllő Gödöllő Tessedik Sámuel út 4.

Hírek

2019.06.25 13:55
A nagy teherbírású ipari görgőkről röviden

Legyen szó péküzemről, élelmiszergyártásról vagy szerelésről, ezekről az ipari területekről nélkülözhetetlenek a különböző szállítóberendezések, anyagmozgató eszközök, hiszen használatukkal sokkal hatékonyabbá, gyorsabbá tud válni a munkavégzés. Abban, hogy mozgathatóak legyenek ezek a robosztus berendezések, kulcsfontosságú szerepet játszanak a nagy teherbírású ipari görgők.

A nagy teherbírású ipari görgők, ahogy a nevükből is kiderül, különösen erős felépítésűek azért, hogy a legsúlyosabb gépek tömegét elbírják és mozgatni is tudják. A nagy teherbírású ipari görgőket a legkülönbözőbb iparágakban alkalmazzák, emiatt pedig többféle típussal is találkozhatnak a vásárlók. Mindegyikre jellemző a nagy ellenállóképesség, strapabíróság, masszív kialakítás.

Kínálatunkban szinte bármilyen ipari területhez megtalálhatja a megfelelő nagy teherbírású ipari görgőt! Amennyiben cserélni kell a korábbi görgőt, mihamarabb tegye meg, hiszen az anyagmozgató berendezések ebben az állapotukban roppant balesetveszélyesek! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Webáruház készítés