Kategóriák
TOP termékek
Bankkártyás fizetés

Elérhetőségek
info@kerekrendelo.hu
2142 Nagytarcsa
Déri Miksa utca 10/B
(Berdó II. ipari park) 




Bútor és intézményi kerekek

RUOTE ipari kerekek és görgők >Bútor és intézményi kerekek



Házibarkács-avagy a bútorkerekek haszna az otthon készült bútoroknál!

bútorkerekekEgyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a „csináld magad” bútorok, amik legtöbbször raklapokból készülnek, kültérre és beltérre egyaránt. Roppant ötletes megoldás ezeket bútorkerekekkel ellátni, mivel az optimális magasság eléréséhez például egy asztal esetén több raklap is egymás tetejére lesz építve, így pedig már nehéz feladat a mozgatása.

A másik jó ok, hogy hiába lehet elég stabillá tenni őket, a faanyag és annak elrendezése a raklapot fentről lefelé érő nyomásra lett kitalálva. Ezért, ha sokszor emeljük őket úgy, hogy csak a legfelső palettát tudjuk megfogni, akkor könnyen elválhat az általunk készített ragasztás vagy szögelés ezért jobb, ha bútorkerekeken gurul. A bútorkerekekből egy-egy tartalék is jól jön a háznál, mert bármikor tönkremehetnek a meglévők. Egy költözés sosem egyszerű dolog, közben a nagy felfordulásban könnyedén megsérülhet az ágyunk ágyneműtartójának kereke, ha pedig van tartalék, akkor azonnal lehet pótolni.

Ön is szereti saját maga elkészíteni a bútorait? Akkor bútorkerekeinknek nagy hasznát fogja venni! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Bútorkerékkel a tökéletes mobilitásért!

A bútorkerekekről a legtöbbeknek egyből a forgós irodaszékek jutnak az eszükbe. Ezek segítségével anélkül érhetjük el könnyedén a munkahelyünkön vagy akár otthonunkban található íróasztalunk környékén lévő dolgainkat, hogy fel kellene állnunk. De miért ne lehetne a bútorkerekekkel mást is megkönnyíteni?

Sokan tapasztalták már, hogy amikor vendégeket várnak, minden alkalommal egy kicsit át kell alakítaniuk a lakásukat, hogy mindenki kényelmesen elférjen, a nem használt bútordarabokat odébb kellett tolni. Ez egyedül nem könnyű feladat, ráadásul a padló is könnyen sérülhet a bútorok lábától az eltolás közben, bútorkerekekkel ellátott darabok esetén viszont könnyen kivitelezhető! Ha kerekekkel ellátott bútorokat választ, 100%-ig mobilis megoldást kap, komolyabb erőfeszítés nélkül mozgathatja őket oda, ahová csak szeretné!

Ha Ön bútorokat készít, vagy lecserélné régi sérült bútorkerekeit, válasszon kínálatunkból! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés
: 06 20 2544 100

: 06 20 974 3043

: 06 20 348 6234

: 06 20 534 4460

: info@kerekrendelo.hu
Telefon:06 20 2544 100
Telefon:06 20 974 3043
Telefon:06 20 348 6234
Telefon:06 20 534 4460
E-mail:info@kerekrendelo.hu