Kategóriák
TOP termékek
GLS csomagpont

Bankkártyás fizetés

Elérhetőségek
ÁTKÖLTÖZTÜNK !!
ÚJ CÍMÜNK:
Szerviztanácsadó Kft.
+36-20 974-3043
+36 20 348-6234
+36 20 254 4100
info@kerekrendelo.hu
2142 Nagytarcsa
Déri Miksa utca (ipari park)
Kék csarnok.
INOX, rozsdamentes ipari kerekek

RUOTE ipari kerekek és görgők >INOX, rozsdamentes ipari kerekek

INOX kerekek, rozsdamentes csapággyal, fékrendszerrel és villaszerkezettelHa fontos az ellenállóság, válasszon INOX kerekeket!

A raktártechnikában és a gyártáskiszolgálásban az ipari szállító eszközök kerekeinek mindig kifogástalanoknak kell lenniük, hogy zavartalanul haladhassanak a munkafolyamatok, egy perce se kelljen megállni miattuk. Az ipari kerekek felhasználása más és más környezetben, különböző körülményeknek kitéve zajlik, ám egy valami minden esetben fontos, ez pedig az ellenállóság, amit az INOX kerekek szavatolnak.

A poliamid, a poliuretán futófelületű és tömörgumis kiviteleknek köszönhetően széles körben felhasználhatóak, rozsdamentes csapággyal, fékrendszerrel és villaszerkezettel rendelkeznek, így az igény szerinti kültéri használat sem tesz bennük kárt. Teherbírás szempontjából pedig az alacsonyabbtól a magas, akár 100 kilogrammot is elbíró INOX kerék is beszerezhető.

Cégünk széles termékskálával rendelkezik INOX kerekek terén, ennek köszönhetően minden felhasználási területre megtalálja a megfelelőeket. Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés