Kategóriák
TOP termékek
GLS csomagpont

Bankkártyás fizetés

Elérhetőségek
ÁTKÖLTÖZTÜNK !!
ÚJ CÍMÜNK:
Szerviztanácsadó Kft.
+36-20 974-3043
+36 20 348-6234
+36 20 254 4100
info@kerekrendelo.hu
2142 Nagytarcsa
Déri Miksa utca (ipari park)
Kék csarnok.
Molnárkocsi és talicska-kerekek (felfújható, tömör)

RUOTE ipari kerekek és görgők >Molnárkocsi és talicska-kerekek (felfújható, tömör)Molnárkocsi- és talicskakerekek rendelhetőek!

Molnárkocsi és talicskakerekekAz iparban és a kereskedelemben is számtalan olyan eszköz található, ami egészen hétköznapi, mégis hatalmas segítséget jelent a munkában. Ezúttal persze nem a bonyolult gépekre gondolunk, hanem az olyan egyszerű szállításhoz használatos eszközökre, mint a molnárkocsi és a talicska. Ezek nélkül lehet ugyan dolgozni, de sokkal nehezebben, lassabban és kevésbé hatékonyan. Szerencsére ritkán válnak használhatatlanná, esetleg a kerekekkel kapcsolatban merülhet fel probléma, ám ezt is megoldhatjuk új molnárkocsi- és talicskakerekek vásárlásával.

Cégünknél sokféle molnárkocsi- és talicskakerék található. Ha az eszköz kerekei már elkoptak, elhasználódtak, esetleg valamilyen oknál fogva kitörtek, sérültek, érdemes mielőbb újakra cserélni őket. Célszerű esetleg egy-két darabbal többet vásárolni, hogy szükség esetén azonnal kéznél legyen a pótkerék.

Keressen fel minket bizalommal molnárkocsi- és talicskakerekekkel kapcsolatban, széles választékkal és kedvező árakkal várjuk! Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseit bátran tegye fel munkatársainknak!

Webáruház készítés